NYA BLOGGAR - BYEBYE

moas
http://mmoamattisson.blogg.se
 
johannas
http://johannasphotoo.blogg.se

16 DAGAR I BILDER

dag 1 - du och en bästa vän
dag 2 - någon som ger dig inspiration
dag 3 - något du aldrig kommer glömma
dag 4 - dig själv som lyckligast
dag 5 - någon du litar på
dag 6 - någon du saknar
dag 7 - någon som du skulle kunna offra livet för
dag 8 - någon som betyder mycket
dag 9 - någon som alltid kommer finnas i ditt hjärta
dag 10 - någon i din familj
dag 11 - något som är viktigt för dig
dag 12 - en bild som väcker känslor
dag 13 - något som får dig att gråta
dag 14 - en plats du saknar

Q/A

Fått lite frågor om att jag ska lägga upp bilder på vad jag fått när jag fyllde år. Såkart kan jag göra det!
Så fort jag har tid så, just nu är jag sjuk och har feber.. får hoppas att jag är frisk tills på lördag & söndag. Ska träffa Isa på lördag och sen ska vi ner till springtime och vara funktionärer med andra från friidrottsgruppen. Och på söndag ska jag till DANMARK OCH TÄVLA, och tro mig! Det vill jag inte missa. Kram!

TRÄNAT

Idag var det näst sista gången inomhus, det är bara lördag kvar som det är inomhus med friidrottstränandet. Sen så är det utomhus på Héden, utomhus friidrottsarena :D
Idag så hade vi Håkan lite i sprint/snabbhet och sen så hade vi Kim i lite styrka, Kim är Olivias pappa och han är tyngdlyftare så han tog några sådana jobbiga övningar från det.
Jag är skit trött i mina ben nu!!
Kramar!
gammla goda tider

SNART TRÄNING

Snart så ska jag åka till träningen. Jag är rätt så trött i benen redan för att idag på skolan så hade vi en rätt så jobbig idrott. Men jag gör så klart mitt bästa !!
Nu ska jag byta om. Kramar!

STEKER

ÅH! Vädret kan inte bli bättre än såhär. Inte för varmt utan helt perfekt! Nu är det sommar och såhär måste det fortsätta. Sitter ute nu på terassen och solar så slänger in ett litet inlägg. Har varit i stan på tivolit en liten stund idag, åkte några karuseller och tog en fika med Johanna. Super. Träffade lite kul folk och snart ska jag träffa Sanna. Var super länge sen. Har precis varit nere vid stranden med kusinerna och bror/emil och badat med Sigge. Första doppet avklarat och det var inga problem! Fortsätter att steka..

HELGDAG

Tisdag, helgdag. Imorgon börjar skolan igen. Super tråkigt att bara ens tänka på det! Men ska fika och kolla i affärer snart med Johanna i stan. Sen på kvällen ska jag träffa Sanna på tivolit. Super roligt! Har kusiner kvar här i huset från igår då vi firade min födelsedag,/ valborg & majbol. Så det är lite stökigt här hemma nu jao. Hihi. Kram på er så hörs vi!

RSS 2.0